Verzendingsvoorwaarden

Wij leveren in België en Nederland. Voor Belgische bestellingen maken we gebruik van Bpost en voor Nederlandse bestellingen van PostNL. Na het plaatsen van uw bestelling, wordt die de dag zelf nog of de daaropvolgende weekdag opgestuurd. We zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de bezorger (post of koeriersdienst). Als het product binnen de 30 dagen nog niet geleverd is, kan u een nieuw product aanvragen of kan u uw bestelling annuleren en krijgt u het gestorte bedrag terug.

Herroepingsrecht

Na aankoop heeft de klant tot 14 dagen na levering het recht zich te bedenken. Als u hiervan gebruik wilt maken, moet u binnen die termijn daarvan melding maken door een e-mail te sturen naar info@scheelzien.org. Herroepingsrecht geldt enkel als het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking kan worden teruggestuurd.

Retournering in geval van ernstig beschadigde levering

We doen er alles aan om het product zo goed mogelijk te verpakken en om schade te vermijden. Als een levering onderweg toch op één of andere manier ernstig beschadigd zou zijn geraakt, zullen wij die vervangen.